Otroci in vzgojiteljice oddelka 5 smo poskrbeli, da smo v mesecu decembru še posebej uživali. Skupaj smo izdelovali okraske, s katerimi smo si okrasili igralnico in garderobo. Izdelali smo si voščilnice, s katerimi smo razveselili naše domače. Postavili smo si malo drugačno smrečico in jo okrasili. Prebirali smo pravljice na božično tematiko, prepevali pesmice, plesali ob glasbi. Praznovali smo tudi rojstni dan našega prijatelja. Posebno vzdušje sta ustvarili babici naših otrok. Babica Breda nam je prebrala pravljico Iščemo hiško za božično miško. Babica Milka pa je poskrbela, da je v naši igralnici zadišalo po medenjakih. Naš prijatelj Jaša je »poskrbel za glasbo« – zaigral nam je na harmoniko in skupaj z otroki zapel nekaj pesmic.

V četrtek, 22. 12. 2022, smo si ogledali gledališko predstavo Pod prazničnim dežnikom, gledališča KU-KUC.

V petek, 23. 12. 2022, pa smo se vsi otroci vrtca družili ob plesu in glasbi v vrtčevski telovadnici. Okrepčali smo se z vitamini, ki nam jih je prinesla gospa županja. Pa tudi posladkali smo se s piškoti 😊. Pred kosilom pa sva z vzgojiteljico Sandro otrokom pripravili mizo in prostor, da je bilo vzdušje še bolj čarobno 😊.

Vsi skupaj smo izvedli tudi dve popoldanski dejavnosti.

V torek, 13. 12. 2022, smo vsi otroci in strokovne delavke vrtca izvedli pohod z lanternami. Bilo je čarobno, še posebej na koncu poti, kjer so nas pričakali Božičkovi škrati, ki so z velikim veseljem v svoje vreče pobrali pisma, ki so jih pripravili otroci s svojimi starši.

V sredo, 21. 12. 2022, pa smo otroci in strokovne delavke vrtca pripravili božično-novoletno prireditev za starše, stare starše in druge obiskovalce. Po koncu prireditve nas je obiskal dedek Mraz s svojimi snežinkami in obdaril otroke 😊.

(Skupno 240 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost